Opdrachtgevers

Heeft u medicijnbezorgers nodig? Dan komen wij, van Delivery Drivers, graag vrijblijvend met u in contact om de opties te bespreken. U kunt bij ons terecht voor structurele of tijdelijke oplossingen. Ook kan het voorkomen dat u op zeer korte termijn een chauffeur nodig heeft, bijvoorbeeld omdat uw vaste bezorger ziek is. Contacteer ons gerust en wij zullen ons uiterste best doen om u van dienst te zijn.

Inroostering/Poule

Dagelijks houden wij ons bezig met het werven, selecteren en opleiden van betrouwbare medicijnbezorgers met rijbewijs B. Als wij uw aanvraag hebben ontvangen, wordt er een bezorger aan uw dienst gekoppeld. U ontvangt van ons een overzicht van de planning met de ingeroosterde chauffeur(s). Afhankelijk van uw afnames, de reserveringstermijn en de duur van de samenwerking stellen wij de poule zodanig samen zodat wij aan uw persoonlijke voorkeuren kunnen voldoen.

Handleiding

Wij stellen per klant een op maat gemaakte chauffeurshandleiding op. De handleiding wordt gedurende de samenwerking continu geüpdatet. Op deze manier weet de chauffeur wat de regels zijn waar hij aan moet voldoen en hoe hij/zij het werk op de beste manier kan uitvoeren. Wij streven ernaar dat de chauffeur zo goed mogelijk past bij uw bedrijfscultuur.

Evaluatie

Wij houden regelmatig evaluaties en een vast contactpersoon wordt aan uw apotheek gekoppeld om de kwaliteit van de geleverde diensten te waarborgen.